www.ferospoj.cz :: Hrací set sportovní auto (08.05.2024 - 01:50)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hrací set sportovní auto

Sportovní auto s řidičem BRIO je vyrobeno z kombinace kvalitního dřeva a plastů. Auto je díky magnetickému spoji plně kompatibilní s dalšími magnetickými hračkami světa BRIO. Zelené sportovní auto s dřevěným podvozkem je připraveno na divokou jízdu městem, stačí posadit řidiče za volant a může se jet. Neobsahuje malé částečky, je proto bezpečnou hračkou i pro ty nejmenší. Balení obsahuje 2 kusy.

Závodní autíčko v zeleném provedení v sadě s figurkou je vhodné pro doplnění silnic stejné značky Brio.Mašinky, vláčkodráhy, autíčka i silnice navazující na vlaková depa Brio, jsou kvalitně zpracované dřevěné hračky, které potěší menší i větší děti. Jednotlivé prvky vláčkodrah, jako jsou koleje, výhybky, tunely a nádraží ve stejném designovém provedení, jsou snadno kombinovatelné. 

Brio je švédská firma, která je na trhu již od roku 1884. Z rodinného podniku se stala globální společnost s pobočkami po celém světě. Řadí se tak mezi nejznámější výrobce dřevěných hraček především vláčkodrah. Brio krom dřeva používá k výrobě i kov a plast. Klade důraz na nejvyšší kvalitu materiálu. Všechny hračky jsou navrženy tak, aby rozvíjeli své schopnosti. Mezi nejoblíbenější hračky se řadí vláčky, které mají čistý a jednoduchý design a jsou vyráběny z pevného bukového dřeva.

Vyberte dětem některé z hraček Brio!

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hrací set sportovní auto naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!