www.ferospoj.cz :: Hrací set náklad zlata (07.05.2024 - 19:54)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hrací set náklad zlata

Odsuňte dveře tohoto lesklého červeného nákladního vozu a odhalte drahocenný zlatý náklad. Podněcuje k zábavnému a dobrodružnému hraní rolí, které rozvíjí jemné motorické dovednosti dítěte. Připojte nákladní vůz k jakémukoli vláčku nebo jinému nákladnímu vozidlu ze světa BRIO. Hračky BRIO jsou vysoce kvalitní, vytvořené odborníky s důrazem na bezpečnost součástek. Balení obsahuje 2 kusy.

Červená mašinka s nákladem zlata je vhodná pro doplnění vláčkodrah stejné značky Brio. Mašinky i vláčkodráhy Brio jsou kvalitně zpracované dřevěné hračky, které potěší menší i větší děti. Jednotlivé prvky vláčkodrah, jako jsou koleje, výhybky, tunely a nádraží ve stejném designovém provedení, jsou snadno kombinovatelné. Švédský výrobce Brio obhajuje svoji kvalitu po několik desetiletí.

Brio je švédská firma, která je na trhu již od roku 1884. Z rodinného podniku se stala globální společnost s pobočkami po celém světě. Řadí se tak mezi nejznámější výrobce dřevěných hraček především vláčkodrah. Brio krom dřeva používá k výrobě i kov a plast. Klade důraz na nejvyšší kvalitu materiálu. Všechny hračky jsou navrženy tak, aby rozvíjeli své schopnosti. Mezi nejoblíbenější hračky se řadí vláčky, které mají čistý a jednoduchý design a jsou vyráběny z pevného bukového dřeva.

Vyberte dětem některé z mašinek Brio!

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hrací set náklad zlata naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!