www.ferospoj.cz :: Hrací destička s vodním perem (08.05.2024 - 02:35)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hrací destička s vodním perem

ADDO zábavná hrací destička s vodním perem. Ukažte svým malým dětem úžasný svět čísel a písmen. Pomocí vodního pera odhal skryté prvky.

Kreslící tabulka podporuje vztah k výtvarničení a je vhodná pro děti už od 2 let. Použití je velmi snadné a výsledek rychle viditelný, což děti podněcuje k další aktivitě. ADDO hrací destička s vodním perem je velmi praktická. Nezanechává nikde nepořádek v podobě barev, a po jejím použití není potřeba uklízet ani k ní není potřeba dítě převlékat do pracovního oblečení. Pomocí vodního pera děti odhalí skryté obrázky, číslice i písmena.

Addo Play je britská značka. Byla založena v roce 2015. Jedná se o dynamickou globální společnost, která vytváří důvěryhodné hračky s vysokou kvalitou. Záleží jim na všech maličkostech a hračky mají tak promyšleny do všech detailů. Jak sami říkají „Děti jsou srdcem všeho, co děláme.“

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hrací destička s vodním perem naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!