www.ferospoj.cz :: Hrablo na sníh plastové, kovová rukojeť, FESTA (09.05.2024 - 06:03)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hrablo na sníh plastové, kovová rukojeť, FESTA

Hrablo na sníh s kovovou násadou, festa

Kvalitní hrablo na sníh vyrobené z odolného polypropylenu. Materiál odolá mrazu až do -30 °C. Tvar lopatové části o rozměru 500 x 340 mm shrábne i větší množství sněhu. Ergonomická rukojeť ve tvaru D, pevná kovová násada. Hrablo je dodáváno ve smontovaném stavu.

Prodej hrabla na sníh FESTA je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hrablo na sníh plastové, kovová rukojeť, FESTA naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!