www.ferospoj.cz :: Houpačka pro miminko, textilní (04.05.2024 - 12:07)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Houpačka pro miminko, textilní

Komfortní, dětská houpačka pro nejmenší, je tvořena masivním, hladce broušeným, dřevěným rámem a textilním materiálem (100% bavlna) v šedém provedení. Je ideální pro odpočinek nejmenších dětí, odnímatelný polštářek zajišťuje komfortní sezení v houpačce. Dítě lze do houpačky komfortně vložit a za lehkého pohupování mohou děti příjemně odpočívat. Kovové kroužky a odolná, pevná lana slouží k snadnému zavěšení do téměř všech typů houpačkových háků, lze použít ve venkovních i vnitřních prostorách. 

Woody je česká společnost, která je na trhu již spoustu let. Své hračky neustále vyvíjí k dokonalosti. Dřevěné hračky Woody jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálu, které splňují přísné bezpečnostní  standardy. Woody se zabývá především hračkami a pomůckami pro rozvoj jemné motoriky, kreativity a didaktiky. Své hračky konzultuje s odborníky a pedagogickými pracovníky. Woody má tak veliký přínos pro zdraví vývoj dítěte. Hračky splňují přísné evropské normy a některé hračky mají certifikát Bezpečná hračka.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Houpačka pro miminko, textilní naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!