www.ferospoj.cz :: Houpačka barevná s ohrádkou (04.05.2024 - 17:25)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Houpačka barevná s ohrádkou

Houpačka pro nejmenší děti je vyrobena z masivního dřeva. Je opatřena bezpečnostní ohrádkou. Zvednutím přední tyčky ohrádky se dítě snadno dostane dovnitř i ven. Houpačka má nastavitelnou délku lan. Je vhodná do interiéru i exteriéru. Je určena pro zavěšení na bezpečnostní (nejlépe točivé) háky, které však nejsou součástí balení. Vyrovná se uvolněním šňůry. Je určena pouze pro domácí použití (nikoliv tedy pro veřejná hřiště).

Instalujte hračku tak, aby se zabránilo převrácení, či jinak nesprávnému použití hračky. Nedoporučuje se hračku instalovat nad betonový, asfaltový, či jiný tvrdý povrch. Doporučujeme orientaci hračky tak, aby dítě nebylo vystaveno ve směru přímého slunce. Před použitím hračky vždy proveďte kontrolu. Houpačka nesmí být vystavena přímým povětrnostním vlivům. Doporučujeme před každým použitím překontrolovat správné a bezpečné zavěšení houpačky.  

Woody je česká společnost, která je na trhu již spoustu let. Své hračky neustále vyvíjí k dokonalosti. Dřevěné hračky Woody jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálu, které splňují přísné bezpečnostní  standardy. Woody se zabývá především hračkami a pomůckami pro rozvoj jemné motoriky, kreativity a didaktiky. Své hračky konzultuje s odborníky a pedagogickými pracovníky. Woody má tak veliký přínos pro zdraví vývoj dítěte. Hračky splňují přísné evropské normy a některé hračky mají certifikát Bezpečná hračka.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Houpačka barevná s ohrádkou naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!