www.ferospoj.cz :: Horizontální pouzdro FIXED Sarif se zavíráním, PU kůže (26.04.2024 - 23:03)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Horizontální pouzdro FIXED Sarif se zavíráním, PU kůže

Stylové horizontální pouzdro na mobilní telefon je vyrobeno z vysoce kvalitní a odolné syntetické usně s lakovanou povrchovou úpravou, která chrání před opotřebením. Při ruční výrobě je využito i termoplastického tvarování, díky kterému získává pevný vyztužený tvar pro maximální bezpečí telefonu. Pouzdro je opatřeno pevným kovovým klipem a je určeno zejména k nošení na opasku. Jeho uzavírání zabezpečují dva páry kvalitních neodymových magnetů.

Prodej Horizontálního pouzdra FIXED Sari je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Horizontální pouzdro FIXED Sarif se zavíráním, PU kůže naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!