www.ferospoj.cz :: Hoblík na sádrokarton, plast, EXTOL PREMIUM (28.04.2024 - 20:24)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hoblík na sádrokarton, plast, EXTOL PREMIUM

Hoblík na sádrokarton, plast, EXTOL PREMIUM

Ideální pomocník pro rychlé a správné zkosení hran sádrokartonových desek, díky kterému budou spoje kvalitnější a pevnější. Ostrý břit z kvalitní oceli usazený pod úhly 15° a 45°. Zadní břit 45° je pro sražení části hrany sádrokartonové desky. Přední břit 15° s nastavitelnou hloubkou slouží k šikmému řezu celé tloušťky okraje sádrokartonové desky. Ergonomický tvar snižuje námahu při práci. Řada EXTOL PREMIUM je vyšší hobby řada až profi. Využije ji, jak domácí kutil, tak profesionální řemeslník. Dále u nás naleznete kompletní gola sady a nespočet dalšího ručního nářadí, které se Vám může hodit.

Prodej hoblíků na sádrokarton, plast, EXTOL PREMIUM je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hoblík na sádrokarton, plast, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!