www.ferospoj.cz :: Hnojivo organické, pro plodovou zeleninu, Vita Natura (19.05.2024 - 08:48)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hnojivo organické, pro plodovou zeleninu, Vita Natura

Hnojivo organické, pro plodovou zeleninu, Vita Natura

Hnojivo organické, pro plodovou zeleninu, Vita Natura podporuje vývoj kořenů i růst rostlin, má také dobrý vliv na větší násadu květů a plodů. Pokud budete hnojivo používat dlouhodobě, zvýší se obsah humusu v půdě. Hnojivo se využívá k hnojení před výsadbou rostlin a k přihnojovánív průběhu období vegetace. Hnojivo obsahuje organické látky, základní živiny (N, P, K, Ca, Mg) i stopové prvky dřevěného uhlí nebo zeolit. Hnojená půda také potřebuje pravidelně zalévat, podívejte se proto na naši nabídku příslušenství pro zavlažování.

Dávkování

Hnojivo se využívá k hnojení plodové zeleniny - rajčat, paprik, okurek, lilků, cuket, dýně a dalších. Pro základní hnojení se doporučuje použít 1,5 - 2,5 kg na 10 m. Přihnojování provádějte cca 1x měsíčně v dávce 0,1 - 1 kg na 10 m. Dávku zvolte podle zásoby živin v půdě, druhů rostlin a jejich náročností na živiny. První hnojení proveďte před výsadbou rostlin. Přihnojovat můžete během celého vegetačního období.

Prodej organických hnojiv je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hnojivo organické, pro plodovou zeleninu, Vita Natura naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!