www.ferospoj.cz :: Hnědovláska Lisa s pohyblivými klouby na koni (18.05.2024 - 17:47)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hnědovláska Lisa s pohyblivými klouby na koni

Hnědovláska Lisa & Storm ze Schleich® Horse Club společně trénují tak často, jak je to jen možné. Bez ohledu na to, jak je turnaj náročný, se Lisa na Storma může vždy spolehnout. Se svým hannoverským valachem již vyhrála mnoho turnajů. Figurka Lisa je plně pohyblivá a dokáže svému koni nasadit uzdu, otěže i sedlo. Lisa nikdy nevyjede bez své jezdecké přilby a tyrkysového pásku na ruce, který spojuje všechny členy Horse Clubu. Figurka Lisa umí stát i sedět v sedle.
Figurky Schleich jsou mimořádně detailní, láskyplně malované a umožňují dětem hrát si a zároveň se učit.

Schleich je německá společnost, která vyrábí figurky již od roku 1950. Dnes vyrábí zejména figurky domácích a divokých zvířátek, draků a dinosaurů. Mezi nejpopulárnější však patří figurky koní, ke kterým je často přidána figurka jezdce či jezdkyně. Schleich figurky jsou ručně malované a velmi detailně propracované. Společnost Schleich má fanoušky po celém světě, a to nejen mezi dětmi, ale také dospělými, kteří je s oblibou sbírají a zdobí jimi své police.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hnědovláska Lisa s pohyblivými klouby na koni naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!