www.ferospoj.cz :: Hmota rychloopravná kotvící FAST FIX, Den Braven (26.04.2024 - 18:07)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hmota rychloopravná kotvící FAST FIX, Den Braven

HMOTA RYCHLOOPRAVNÁ KOTVÍCÍ FAST FIX, DEN BRAVEN

Kotvící hmota FAST FIX je sanační malta na bázi cementu s rychlým tvrdnutím. Po vytvrzení (2 hodiny) je malta odolná vůči vodě, povětrnostním vlivům a mrazu. Rychlost tvrdnutí ovlivňuje teplota a vlhkost. Tloušťka v jednom pracovním úkonu 1 až 30 cm. Spotřeba suché směsi je cca 2,0 kg/mm/m². Podklad musí být stabilizovaný, zbavený volných částic a mastnoty (tryskání, broušení, frézování). Před aplikací je vhodné provést penetraci podkladu. Nejsou vhodné podklady na bázi dřeva a umělých hmot!

Příprava k použití

K přípravě tmelu použijte pitnou vodu nebo vodu splňující ČSN EN 1008. Suchou směs důkladně promíchejte s vodou v množství, které je uvedené na obale. Míchejte 2 min a vytvořte hladkou homogenní hmotu bez hrudek. Rozmíchání vám usnadní vrtačka s nástavcem (míchadlem) s nízkými otáčkami (300–400 ot. /min.). Namíchanou směs je nutné zpracovat do 15 minut. Nanášejte standartním postupem. Opravy lze provést zednickou lžící či ocelovým hladítkem. Již po 2 hodinách můžete vrstvit (vlhkost pod 5%). Lze použít směs se štěrkem v poměru 1:1 (kvalita štěrku může ovlivnit výsledné vlastnosti malty). Korekční doba hmoty je 20 minut. Minimální teplota pro aplikaci je +5 °C.

Minimální skladovatelnost:
Skladujte v suchu, v originálním neotevřeném obalu při teplotách +5 °C až +25° C, minimální trvanlivost viz datum uvedený na obalu.

Vlastnosti

  • pracovní tloušťka malty až 30 cm
  • pro vnitřní i vnější použití
  • fixace již po 30 min.
  • plné vytvrzení do 2 hod.
  • použití i na svislé plochy
  • rychletvrdnoucí

Použití

Kotvící hmota se používá pro opravy a reprofilaci betonových a železobetonových konstrukcí, opravy lokálních poškození balkónů, lodžií, plotů, prefabrikátů, schodů, výtluků apod.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hmota rychloopravná kotvící FAST FIX, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!