www.ferospoj.cz :: Hmota flexibilní spárovací na obklady a dlažbu QUARTZ FUGEN FLEX, Den Braven (20.04.2024 - 08:22)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Hmota flexibilní spárovací na obklady a dlažbu QUARTZ FUGEN FLEX, Den Braven

Flexibilní spárovací hmota, na obklady a dlažbu QUARTZ FUGEN FLEX, zušlechtěná spárovací malta splňující požadavky na doplňkové charakteristiky, jako zvýšená nasákavost ve vodě a vysoká odolnost vůči oděru.

Je určena na podlahová vytápění, na místa s trvalým zatížením vodou (bazény), pro spárování obkladů a dlažeb všech velikostí, dlaždic z přírodního kamene a betonu v interiéru i exteriéru s šířkami spár do 5 mm. Vhodná na balkóny, terasy, bazény, koupelny a sprchové kouty.

Po vytvrzení odolává vodě, mrazu a alkalickým látkám. Vytváří souvislý a hladký povrch, neobsahuje křemičité přísady, odolává UV záření, povětrnostním vlivům a je stálobarevná. Typové označení CG2, podle EN 13888. Pro nevytápěné chodby, kuchyňské stěny apod. plně dostačuje klasická spárovací hmota na obklady a dlažbu QUARTZ FUGEN.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Hmota flexibilní spárovací na obklady a dlažbu QUARTZ FUGEN FLEX, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!