www.ferospoj.cz :: Headset CellularLine Bluetooth EXECUTIVE (27.04.2024 - 05:38)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Headset CellularLine Bluetooth EXECUTIVE

Univerzální Bluetooth headset Cellularline EXECUTIVE je ideálním pomocníkem pro pohodlné telefonování během jízdy autem nebo kdykoli, kdy potřebujete mít obě ruce volné. Jednotku miniaturních rozměrů, potaženou umělou kůží, snadno vložíte na levé i pravé ucho díky odnímatelnému háčku. Pak už jen spárujete se svým smartphonem pomocí Bluetooth 1.1 a vyšší a můžete si užívat až 6 hodin hovoru. Po vybití jednoduše headset dobijete pomocí přiloženého microUSB kabelu. Headset můžete ovládat pomocí multifunkčního LED tlačítka přímo na jednotce, navíc jsou ještě tlačítka pro ovládání hlasitosti. Kvalitní mikrofon potlačuje okolní šum a zajišťuje čistý zvuk. Moderní, elegantní design je vhodný pro muže i ženy.

Prodej Bluetooth headsetů Cellularline EXECUTIVE je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Headset CellularLine Bluetooth EXECUTIVE naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!