www.ferospoj.cz :: Headset CellularLine Bluetooth Car Pro, BT v3.0, včetně držáku do auta (28.03.2024 - 18:00)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Headset CellularLine Bluetooth Car Pro, BT v3.0, včetně držáku do auta

CellularLine Bluetooth Car Pro je praktický headset, který umožňuje bezpečně a pohodlně vyřizovat telefonní hovory za jízdy. K headsetu je praktický držák, který můžete zavěsit do mřížky ventilace Vašeho automobilu. Na těle headsetu je multifunkční tlačítko pro příjímání hovorů a samotný headset připojíte k telefonu pomocí Bluetooth. Držák slouží zároveň jako nabíjecí stanice - součástí balení je také autonabíječka s microUSB kabelem. Lesklý povrch a elegantní design se hodí pro muže i ženy.

Prodej headsetů CellularLine Bluetooth Car Pro je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Headset CellularLine Bluetooth Car Pro, BT v3.0, včetně držáku do auta naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!