www.ferospoj.cz :: Gril stolní Cattara KEG (29.04.2024 - 17:48)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Gril stolní Cattara KEG

Gril stolní Cattara KEG

Přenosný stolní gril  na dřevěné uhlí Cattara KEG je díky své velikosti ideální pro grilování na všech místech, využijete jej i na cestách. Gril má dvouplášťovou konstrukci vyrobenou z nerezové oceli, která je ošetřená tmavým práškovým lakováním. Zabudovaný ventilátor výrazně snižuje míru kouřivosti a napájí 4 bateriemi AA nebo pomocí micro USB konektoru. Díky ventilátoru dojde po zapálení ohně k rychlému rozhoření dřevěného uhlí, takže grilování je snadné a velmi rychlé. Ventilátor lze plynule regulovat otočným voličem na čelní straně.

Nádoba se žhavým uhlím je uzavřená, a proto nedochází ke spalování okapávajícího tuku - oheň méně kouří, což znamená, že pokrm je zdravější, voňavější a chutnější. Rošt grilu je vyroben z litiny. Litina, oproti jiným materiálům, nepřichycuje a snadno se čistí. Vnitřní mísa na odkapávající tuk je vyrobena z nerezové oceli. Vnější část dvouplášťové konstrukce se zahřívá jen málokdy. V balení je přibalena také praktická brašna na gril vhodná pro přenášení i uskladnění.

Nevyhovuje vám tento typ grilu? Podívejte se na naši kompletní nabídku grilů a také na příslušenství ke grilům.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Gril stolní Cattara KEG naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!