www.ferospoj.cz :: Gril na dřevěné uhlí Panama BBQ (29.04.2024 - 10:53)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Gril na dřevěné uhlí Panama BBQ

Gril na dřevěné uhlí Panama BBQ

Zahradní gril na dřevěné uhlí G21 Panama BBQ se stane nepostradatelným společníkem pro letní grilovačky a zahradní posezení je vyroben ze silného plechu o tloušťce až 2,5 mm, je opatřen ohnivzdorným nátěrem a je vybaven 2 topeništi a grilovacími plochami se smaltovanými rošty. Po obou stranách se nachází sklopné odkládací ocelové police vhodné např. pro odložení grilovacího nářadí, jedna odkládací police se také nachází ve spodní části grilu. Na jedné boční polici jsou umístěny 4 háčky pro zavěšení grilovacího nářadí. Na konstrukci grilu se dále nachází zabudovaný otvírač lahví.

Jistě také oceníte, že gril Panama BBQ umožňuje současnou přípravu velkého množství pokrmů v různé intenzitě žáru. Topeniště jsou navíc výškově nastavitelná pomocí kliček - výškový rozdíl může být až 14 cm. Topeniště není nutné rozdělávat současně, můžete pro grilování použít obě, ale také pouze jedno.

Gril je vybaven systémem regulace vzduchu a zabudovaným teploměrem ve víku pro zjištění ideální teploty grilování ve víku grilu.

Pro snadné přemísťování je gril vybaven koly umístěnými na nohách grilu. Čištění grilu a vysypání popela je díky použitému materiálu a 2 výsuvným popelníkům velmi snadné. Po skončení grilování doporučujeme gril zakrýt obalem na gril, čímž ho ochráníte před nepřízní počasí a prodloužíte jeho životnost.

Hlavní přednosti grilu na dřevěné uhlí G21 Panama BBQ:

  • bytelnost – masivní konstrukce, stabilní provedení
  • velký smaltovaný rošt
  • 2 výškově nastavitelná topeniště a popelníky se snadným přístupem z čelní strany grilu
  • vestavěný teploměr
  • víko s aretací pro bezpečné zavírání
  • bohy s pojezdem pro snadné přemístění
  • háčky pro zavěšení grilovacího nářadí + otvírák
  • prodloužená záruka 4 roky

Nevyhovuje vám tento typ grilu? Podívejte se na naši kompletní nabídku grilů a také na příslušenství ke grilům.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Gril na dřevěné uhlí Panama BBQ naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!