www.ferospoj.cz :: Gril na dřevěné uhlí, Kentucky BBQ (29.04.2024 - 18:16)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Gril na dřevěné uhlí, Kentucky BBQ

Gril na dřevěné uhlí, Kentucky BBQ

Zahradní gril na dřevěné uhlí G21 Kentucky BBQ se stane nepostradatelným společníkem pro letní grilovačky a zahradní posezení. Gril je svou velikostí vhodný pro pohoštění velkého počtu lidí, využijete jej se skupinou přáteli i k občerstvení návštěvníků restaurace. Jistě také oceníte, že gril Kentucky BBQ umožňuje současnou přípravu velkého množství pokrmů v různé intenzitě žáru.

Gril Kentucky BBQ je vyroben ze silného plechu o tloušťce až 2,5 mm a je vybaven 2 topeništi, grilovací plochou s 2 rošty a samostatnou prostornou udírnou. Gril je vhodný pro grilování, uzení, pečení, pomalé vaření i pro udržování teploty. Upečete v něm pizzu, i chleba. V přední části se nachází odkládací police vhodná např. pro odložení grilovacího nářadí.

Samostatná udírna je vybavena 9 háčky a nerezovými rošty (Ø 42,5 cm). Prostorná dvířka umístěná na přední straně jsou vyrobená ze zesíleného plechu s tloušťkou 2,5 mm a umožňují snadný přístup do udírny. Pod udírnou je umístěná miska pro zachycení odkapávajícího tuku.

Gril je vybaven systémem regulace vzduchu a dvěma teploměry - vestavěným teploměrem pro zjištění ideální teploty grilování ve víku grilu a teploměrem s vyznačením teplotních zón pro rychlou orientaci při regulaci vzduchu podle tepelné úpravy).

Pro snadné přemísťování je gril vybaven velkými bytelnými koly.

Hlavní přednosti grilu na dřevěné uhlí G21 Kentucky BBQ:

  • různé využití – grilování, uzení studeným i teplým kouřem, douzování, vaření, pečení, ohřívání, udržování teploty
  • bytelnost – masivní konstrukce, stabilní provedení (hmotnost grilu je téměř 120 kg)
  • 2 grilovací plochy
  • samostatná udírna
  • 2 vestavěné teploměry
  • pojezd a madlo pro snadné přemístění
  • prodloužená záruka 4 roky

Po skončení grilování doporučujeme gril zakrýt obalem na gril, čímž ho ochráníte před nepřízní počasí a prodloužíte jeho životnost.

Nevyhovuje vám tento typ grilu? Podívejte se na naši kompletní nabídku grilů a také na příslušenství ke grilům.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Gril na dřevěné uhlí, Kentucky BBQ naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!