www.ferospoj.cz :: Gril na dřevěné uhlí Kansas BBQ (29.04.2024 - 10:54)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Gril na dřevěné uhlí Kansas BBQ

Gril na dřevěné uhlí Kansas BBQ

Zahradní gril na dřevěné uhlí G21 Kansas BBQ je vyroben ze silného plechu o tloušťce až 2,5 mm a je vybaven grilovací plochou, samostatnou prostornou udírnou a topeništěm, ke kterému se snadno dostanete pomocí bočních dvířek. Gril je vhodný pro grilování, uzení teplým i studeným vzduchem a pro pečení (upečete v něm pizzu i chleba).

Prostorná udírna je vybavena 5 nerezovými rošty (Ø 42,5 cm) a 6 háčky pro zavěšení. Prostorná dvířka umístěná na přední straně jsou, stejně jako celá udírna, vyrobená ze zesíleného plechu s černým ohnivzdorným nátěrem s tloušťkou 2,5 mm a umožňují snadný přístup do udírny. Pod udírnou je umístěná miska pro zachycení odkapávajícího tuku.

Gril je vybaven systémem regulace vzduchu a vestavěným teploměrem s vyznačením teplotních zón pro rychlou orientaci při regulaci vzduchu a pro zjištění ideální teploty uzení.

Pro snadné přemísťování je gril vybaven madlem a velkými bytelnými koly. Gril je na dřevněné uhlí, k roztopení můžete použít dřevo nebo brikety.

Hlavní přednosti grilu na dřevěné uhlí grilu na dřevěné uhlí Kansas BBQ:

  • různé využití – grilování, uzení studeným i teplým kouřem, pečení, douzování, vaření, ohřívání, udržování teploty
  • bytelnost – masivní konstrukce, stabilní provedení (hmotnost grilu je téměř 120 kg)
  • samostatná udírna
  • vestavěný teploměr
  • pojezd a madlo pro snadné přemístění
  • prodloužená záruka 4 roky

Po skončení grilování doporučujeme gril zakrýt obalem na gril, čímž ho ochráníte před nepřízní počasí a prodloužíte jeho životnost.

Nevyhovuje vám tento typ grilu? Podívejte se na naši kompletní nabídku grilů a také na příslušenství ke grilům.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Gril na dřevěné uhlí Kansas BBQ naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!