www.ferospoj.cz :: Gril na dřevěné uhlí Colorado BBQ (29.04.2024 - 17:13)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Gril na dřevěné uhlí Colorado BBQ

Gril na dřevěné uhlí Colorado BBQ

Zahradní gril na dřevěné uhlí G21 Colorado BBQ se stane nepostradatelným společníkem pro letní grilovačky a zahradní posezení je vyroben ze silného plechu o tloušťce až 2,5 mm, je opatřen ohnivzdorným nátěrem a je vybaven 2 topeništi a 2 grilovacími plochami s litinovými rošty. Gril je vhodný pro grilování, uzení studeným i teplým vzduchem, pečení, vaření, ohřívání i pro udržování teploty. Upečete v něm pizzu, i chleba. V přední části se nachází odkládací police vhodná např. pro odložení grilovacího nářadí. Jistě také oceníte, že gril Colorado BBQ umožňuje současnou přípravu velkého množství pokrmů v různé intenzitě žáru.

Gril je vybaven systémem regulace vzduchu a zabudovaým teploměrem ve víku pro zjištění ideální teploty grilování ve víku grilu.

Pro snadné přemísťování je gril vybaven velkými bytelnými koly. Čištění grilu a vysypání popela je díky použitému materiálu a výsuvnému popelníku velmi snadné. Po skončení grilování doporučujeme gril zakrýt obalem na gril, čímž ho ochráníte před nepřízní počasí a prodloužíte jeho životnost.

Hlavní přednosti grilu na dřevěné uhlí G21 Colorado BBQ:

  • různé využití – grilování, uzení studeným i teplým vzduchem, pečení, vaření, ohřívání, udržování teploty
  • bytelnost – masivní konstrukce, stabilní provedení
  • 2 grilovací plochy
  • litinové rošty - litina se oproti jiných materiálům lépe čistí a méně připaluje
  • vestavěný teploměr
  • pojezd a madlo pro snadné přemístění
  • prodloužená záruka 4 roky

Nevyhovuje vám tento typ grilu? Podívejte se na naši kompletní nabídku grilů a také na příslušenství ke grilům.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Gril na dřevěné uhlí Colorado BBQ naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!