www.ferospoj.cz :: Gril elektrický Hawaii (29.04.2024 - 12:12)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Gril elektrický Hawaii

Gril elektrický Hawaii

Rozkládací elektrický gril Hawaii využijete např. na balkoně nebo na terase. Přenosný gril s rozkládacím stolem má výkon 2,4 kW, jeho součástí je termostat, na kterém si jednoduše nastavíte teplotu od 100 °C do 220 °C. Gril je vybaven velkou grilovací plochou, víkem, stolem a pojezdem pro snadné přemisťování.

Gril se vyznačuje vysokým výkonem, nepřilnavým roštem, rovnoměrným rozvod tepla a víkem pro udržení požadované teploty. Gril se navíc velmi rychle rozehřívá - trvá pouhé 3 minuty, než se rozpálí na maximální teplotu. Odkapávající tuk je sbírán do vyjímatelné misky a celkové čištění grilu je snadné a rychlé.

Bytelná a stabilní ocelová konstrukce je opatřena práškovým nástřikem. Samotný gril je vyroben z odolného tvrzeného plastu, rošt je hliníkový, opatřený nepřilnavou vrstvou. Stupeň ochrany IPX4 se postará o to, že grilu G21 Hawaii neuškodí letní déšť ani stříkající voda.

Díky skládacímu systému můžete gril využít úplně kdekoliv. Po složení se vejde i do kufru auta a pokud chcete ušetřit místo, můžete si s sebou vzít pouze gril - bez nohou. Gril bez podstavce je možné umístit přímo na stůl. Pak jej stačí zapojit do elektriky a můžete ihned grilovat!

Po skončení grilování doporučujeme gril zakrýt obalem na gril, čímž ho ochráníte před nepřízní počasí a prodloužíte jeho životnost.

Nevyhovuje vám tento typ grilu? Podívejte se na naši kompletní nabídku grilů a také na příslušenství ke grilům.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Gril elektrický Hawaii naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!