www.ferospoj.cz :: Golfový kočárek pro panenky - jednorožec (02.05.2024 - 00:55)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Golfový kočárek pro panenky - jednorožec

Lehounký skládací kočárek golfové hole s puntíky je určen pro panenky. Je laděn do růžovofialové barvy, zdobený obrázkem jednorožce. Proti vypadnutí panenky má kočárek zapínací bezpečnostní pás. Holčičky mohou do kočárku posadit svoji milou hračku a mohou vyrazit na projížďku. Kočárek se jim bude snadno a dobře ovládat. Pokud je panenka Vaší holčičky ještě miminko určitě lépe využije kočárek s hlubokou korbou.

Dřevěné hračky Woody jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálů, které splňují přísné bezpečnostní evropské standardy. V nabídce hraček Woody naleznete také pomůcky pro rozvoj jemné motoriky, kreativity, didaktiky a rozvoj kombinačního myšlení. Většina těchto produktů je konzultována s odborníky a pedagogickými pracovníky, tak aby měla hračka Woody co možná největší přínos pro vaše dítě.

V současné době je na trhu více jak 500 výrobků značky Woody. Hračky jsou pravidelně vystavovány na veletrzích v Evropě, Asii, Americe i Austrálii.

Bezpečná hračka to je certifikát, který získávají produkty splňující přísné normy bezpečnosti a kvality. Vybrané výrobky firmy Woody tento certifikát mají.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Golfový kočárek pro panenky - jednorožec naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!