www.ferospoj.cz :: Gasket sealant, automatic, Den Braven (26.04.2024 - 00:52)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Gasket sealant, automatic, Den Braven

Gasket sealant - automatic je speciální jednosložkový silikonový tmel (motorový silikon) od výrobce Den Braven. Je vyroben na bázi polysiloxan-acetátu a je ve formě červené trixotropní pasty. Používá se na utěsňování nízko/vysoko teplotního potrubí, olejových van a motorů automobilů nebo kotlových přírub a příslušenství průmyslových pecí. Gasket sealant je dodáván ve speciální kartuši s dávkovací tryskou a páčkou. Tento systém umožňuje dokonale aplikovat přesné množství tam, kam potřebujete, a zároveň lze otočením trysky tmel uzavřít a je možné jej znovu použít. K aplikaci není potřeba vytlačovací pistole. Spoj je po vytvrzení pevný, elastický a odolává teplotám až do 300 °C.

Prodej gasket sealantu - automatic Den Braven je realizován po jednotlivých kusech nebo v sadě 6 kusů Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Gasket sealant, automatic, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!