www.ferospoj.cz :: Garáž vícepatrová s auty a helikoptérou (07.05.2024 - 15:01)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Garáž vícepatrová s auty a helikoptérou

Garáž nabízí parkování ve čtyřech úrovních, přistávací plošinu na střeše, výtah a místo pro nabíjení elektromobilů.  Hračka rozvíjí jemné motorické dovednosti, podporuje obratnost a koordinaci rukou a očí a dětskou představivost. Vyrobeno v elegantních a realistických barvách. 

Každý chlapeček má doma spoustu autíček. Kam dát celou sbírku autíček vašeho chlapečka? Pořiďte mu Garáž vícepatrovou s auty a helikoptérou  a svou sbírku autíček může zaparkovat, jako každé správné auto. Autíčka se již nebudou válet po celém pokoji a nebudete řešit nedostatek místa. Výhodou garáže je, že děti budou mít přehled o všech svých autíčkách.  

Hape je německá značka založena v roce 1986. Její největší předností je inovativní design, pečlivá kvalita a ekologická šetrnost k životnímu prostředí. Všechny hračky HAPE splňují nejpřísnější mezinárodní standardy pro kvalitu a bezpečnost, a proto společnost provádí přísné kontroly již během vývoje produktů. Používá barvy na bázi vody. Barvy jsou tak netoxické a pro děti nezávadné. Hračky jsou určeny především pro menší děti.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Garáž vícepatrová s auty a helikoptérou naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!