www.ferospoj.cz :: Fréza horní, výrobce Graphite (28.03.2024 - 18:53)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Fréza horní, výrobce Graphite

Horní frézka Graphite s vysokým výkonem 1300 W je nedílnou součástí dílny každého šikovného truhláře, tesaře či domácího kutila. Používá se především v oblasti nábytku a lehké stavební truhlařiny. Horní frézka je nejčastěji používána pro vytváření drážek, hran, přesných spojů či ozdobných detailů. Regulace otáček, jednoduchá výměna uhlíků, možnost odsávání, rychlá výměna kleštiny či ergonomický tvar je u této značky nářadí samozřejmostí.

Frézka Graphite má funkci plynulého nastavení otáček a hloubky frézování. Rozsah volnoběžných otáček činí 11000 až 28000 min-1. Frézka má zámek vřetene a omezovač hloubky frézování. Ergonomické rukojeti frézky jsou potaženy protiskluzovým materiálem, díky tomu je manipulace se zařízením pohodlná a bezpečná. Protiprachový kryt a adaptér pro odvádění prachu jsou vyrobeny z průhledného polykarbonátu. Frézka je vybavena velkým otočným knoflíkem nastavení rychlosti, který se nachází v dosahu pravého palce operátora.

Prodej horních frézek Graphite je realizován po jednotlivých kusech. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Fréza horní, výrobce Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!