www.ferospoj.cz :: Fólie podstřešní kontaktní, GUTTAFOL PRO (28.03.2024 - 12:25)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Fólie podstřešní kontaktní, GUTTAFOL PRO

Kontaktní podstřešní fólie GUTTAFOL PRO je paropropustná třívrstvá podstřešní fólie. Tato fólie je vhodná na odvětrávané bedněné střechy. Poklad fólie probíhá přímo na bednění. Je vodotěšná, odolná proti roztržení a má protiskluzový povrch. Mezi fólií a tepelnou izolací je potřeba ponechat větrací mezeru minimálně 20 mm. Podstřešní fólie jsou vhodné na vytvoření hydroizolační vrstvy šikmých střech a fasád.

SEZÓNNÍ ZMĚNY: Během sezóny se dostupnost produktů může lišit ve smyslu prodloužení dodací lhůty. V těchto případech Vás budeme telefonicky informovat o plánovaném datu doskladnění.

Prodej kontaktních podstřešních fólií GUTTAFOL je realizován v rolích.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Fólie podstřešní kontaktní, GUTTAFOL PRO naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!