www.ferospoj.cz :: Flétna (28.03.2024 - 23:53)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Flétna

 Nádherná dřevěná flétna pro všechny muzikanty. Je z velmi kvalitního dřeva. Všichni ocení pestrobarevné barvy flétny. 

Tato funkční barevná dřevěná flétna je vhodná pro děti i začátečníky. Zobcová flétna rozvíjí rytmické cítění u dětí, kdy se nebojí vyjádřit své pocity pomocí hudby. Díky hře na zobcovou flétnu se děti naučí také správnému dýchání. V neposlední řadě je zaznamená příznivý vliv flétny u dětí astmatických i trpících na alergie.

Woody je česká společnost, která je na trhu již spoustu let. Své hračky neustále vyvíjí k dokonalosti. Dřevěné hračky Woody jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálu, které splňují přísné bezpečnostní  standardy. Woody se zabývá především hračkami a pomůckami pro rozvoj jemné motoriky, kreativity a didaktiky. Své hračky konzultuje s odborníky a pedagogickými pracovníky. Woody má tak veliký přínos pro zdraví vývoj dítěte. Hračky splňují přísné evropské normy a některé hračky mají certifikát Bezpečná hračka.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Flétna naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!