www.ferospoj.cz :: Extratenký zadní kryt CellularLine Fine pro Huawei (18.04.2024 - 16:40)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Extratenký zadní kryt CellularLine Fine pro Huawei

Zadní kryt Cellularline Fine je ideální volbou pro ochranu Vašeho mobilního telefonu Huawei před poškozením nárazy, škrábanci, nečistotami a jinými nástrahami každodenního užívání. Kryt je vyroben z extrémně tenkého a ohebného TPU, který k telefonu dokonale přilne, aniž by ho opticky zvětšoval.

Všechny ochranné kryty jsou na míru vyrobené pro konkrétní modely Huawei, čímž je zaručena stoprocentní přístupnost ke všem ovládacím prvkům, konektorům i fotoaparátu. Výčet konkrétních modelů rozměrově kompatibilních s krytem naleznete v tabulce variant výše. Zcela průhledné provedení ochranného krytu umožňuje vyniknout originálnímu designu Vašeho telefonu.

Prodej ochranných krytů pro Huawei je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Extratenký zadní kryt CellularLine Fine pro Huawei naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!