www.ferospoj.cz :: Extra odolný adaptér Cellularline Music Enabler z konektoru Lightning na 3,5 mm jack, MFI certifikace (20.04.2024 - 00:02)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Extra odolný adaptér Cellularline Music Enabler z konektoru Lightning na 3,5 mm jack, MFI certifikace

Extra odolný adaptér Music Enabler Vám umožní připojit k Vašemu iPhonu či iPadu konektorem klasická kabelová sluchátka. Nemusíte se tak při výběru sluchátek omezovat jen na ty s Lightning konektorem, ale můžete vybírat z široké nabídky sluchátek s 3,5 mm konektorem. Povrch kabelu je kryt extra odolným pláštěm, který zaručí dlouhou životnost. Redukce nijak neomezuje používání dálkového ovládání a mikrofonu na kabelu sluchátek.

Prodej adaptérů Music Enabler je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Extra odolný adaptér Cellularline Music Enabler z konektoru Lightning na 3,5 mm jack, MFI certifikace naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!