www.ferospoj.cz :: Elektronické chrastítko s úchytem - Chameleon (07.05.2024 - 09:31)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Elektronické chrastítko s úchytem - Chameleon

Clementoni interaktivní chrastítko chameleon skvěle zabaví vaše děťátko. Zatřes chrastítkem a aktivuj zábavné melodie a zvukové efekty. Praktický kroužek na zavěšení do postýlky, kočárku nebo autosedačky. Chrastítko, přívěsky a různé druhy povrchů podporují rozvoj smyslů dítěte. Vyrobeno z kvalitního a nezávadného materiálu. 

Každému miminku se líbí pestré hračky vydávající zvuky, které snadno vezme do ruky a může si je dát i do pusy.  Mezi první hračky, které vaše miminko bude mít patří právě chrastítka. Čím více zvuků chrastítko vydává, tím lépe! Krom toho, že vaše děťátko skvěle zabaví, také podpoří jeho zdravý vývoj díky množství podnětů. Některá chrastítka mají navíc i kousátka, takže mohou ulevit od bolesti při prořezávání zoubků. Při výběru chrastítka musíte brát ohled na věk vašeho dítěte, materiál, provedení a budoucí údržbu chrastítka.

Clementoni je italská společnost založena v roce 1963. Zaměřuje se především na vzdělávací hry a učí děti zábavnou formou přírodní vědy a technologie. Těm nejmenším pomáhá rozvíjet motoriku a fantazii pomocí interaktivního stolečku, puzzlí nebo kostek. Zábavnou formou naučí děti poznávat první tvary, barvy, číslice a písmena.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Elektronické chrastítko s úchytem - Chameleon naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!