www.ferospoj.cz :: Elektrocentrála benzínová, 7,4 HP / 3,5 kW, HERON (29.04.2024 - 06:11)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Elektrocentrála benzínová, 7,4 HP / 3,5 kW, HERON

Elektrocentrála benzínová, 7,4 HP / 3,5 kW, HERON

Benzínová elektrocentrála najde využití ve stavebnictví i při montážních pracích, můžete ji používat také jako záložní zdroj elektrické energie pro mobilní servisní střediska a rekreační účely.

Elektrocentrála je vybavena jednotkou AVR, která vyrovnává výstupní napětí, a je možné ji použít  pro napájení spotřebičů s elektronikou - za předpokladu, že dodržíte správný postup používání. Elektrocentrála je vybavena dvěma 16A zásuvkami pro připojení 230V spotřebičů s výkonem až 3 kW, jednou stejnosměrnou zásuvkou 12 V / 8,3 A a digitálním multifunkčním měřičem, který měří dobu provozu od startu, celkovou dobu provozu od prvního startu, napětí a frekvenci.

Sklápěcí madlo a podvozek s pevnými gumovými koly usnadňují manipulaci se zařízením.

Elektrocentrála je také vybavena novým typem výfuku, který se vyznačuje sníženou hlučností, příjemnějším zvukem a silnějším alternátorem.

Elektrocentrála je dodávaná včetně následujícího příslušenství: nabíjecí kabely, díky kterým je možné elektrocentrálou dobíjet 12V autobaterie

Nejste-li si jistí s výběrem elektrocentrály, může Vám pomoci online průvodce výběrem.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Elektrocentrála benzínová, 7,4 HP / 3,5 kW, HERON naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!