www.ferospoj.cz :: Elektrocentrála benzínová, 7,4 HP / 3,5 kW, el. start, HERON (29.04.2024 - 08:34)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Elektrocentrála benzínová, 7,4 HP / 3,5 kW, el. start, HERON

Elektrocentrála benzínová, 7,4 HP / 3,5 kW, elektrický start, HERON

Benzínová elektrocentrála najde využití ve stavebnictví i při montážních pracích, můžete ji používat také jako záložní zdroj elektrické energie pro mobilní servisní střediska a rekreační účely.

Elektrocentrála je vybavena jednotkou AVR, která vyrovnává výstupní napětí, a je možné ji použít pro napájení spotřebičů s elektronikou - za předpokladu, že dodržíte správný postup používání. Elektrocentrála je vybavena dvěma zásuvkami (16 A, 230 V), ke kterým můžete připojit standardní spotřebiče s příkonem až 3 kW. Dále se zde nachází stejnosměrná zásuvka 12 V / 8,3 A. Součástí příslušenství jsou nabíjecí kabely, které umožňují pomocí elektrocentrály dobíjet autobaterie (12 V). Multifunkční displej měří dobu provozu od startu, celkovou dobu provozu od prvního startu, napětí a frekvenci. Nový typ výfuku v kombinaci s alternátorem zaručuje nižší hlučností. Pomocí elektrického startu zajišťovaného bezúdržbovou AGM baterií můžete zapnout a vypnout elektrocentrálu stiskem pouhého tlačítka.

Pro snadnější přenášení je elektrocentrála vybavená kolečky a praktickým madlem.

Nejste-li si jistí s výběrem elektrocentrály, může Vám pomoci online průvodce výběrem elektrocentrály.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Elektrocentrála benzínová, 7,4 HP / 3,5 kW, el. start, HERON naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!