www.ferospoj.cz :: Elektrocentrála benzínová 15 HP / 7,0 kW, pro svařování, HERON (29.04.2024 - 02:33)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Elektrocentrála benzínová 15 HP / 7,0 kW, pro svařování, HERON

Elektrocentrála benzínová 15 HP / 7,0 kW, pro svařování, HERON

Benzínová elektrocentrála je díky vysoce kvalitní konstrukci a silnému motoru vhodná k použití tam, kde je potřeba vysoký výkon jednofázového proudu. Elektrocentrálu tedy využijete zejména ve stavebnictví, pro montážní práce, v mobilních servisních střediscích, při rekreaci nebo jako záložní zdroj pro domy i celé firmy. Lze ji používat také pro sváření.

Na elektrocentrále se nachází krytá nízkoprofilová jednofázová zásuvka 230 V / 32 A, díky které můžete napájet spotřebiče s příkonem do 6,3 kW.

Elektrocentrála je vybavena jednotkou AVR, která vyrovnává výstupní napětí, a je možné ji použít pro napájení spotřebičů s elektronikou - za předpokladu, že dodržíte správný postup používání. V závislosti na zatížení zvládne elektrocentrála až 13 hodin nepřetržitého provozu. Digitální multifunkční měřič umístěný na viditelném místě zobrazuje voltmetr, frekvenci a aktuální motohodiny.

K elektrocentrále lze připojit svařovací invertory, které jsou napájené napětím 230 V s max. příkonem 5 kW / 230 V a ostatní svařovací agregáty s maax. příkonem 5,5 kW / 230 V.

Pro snadnější přenášení je elektrocentrála vybavená kolečky a praktickým madlem.

Nejste-li si jistí s výběrem elektrocentrály, může Vám pomoci online průvodce výběrem elektrocentrály.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Elektrocentrála benzínová 15 HP / 7,0 kW, pro svařování, HERON naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!