www.ferospoj.cz :: Elektrocentrála benzínová 15 HP / 7,0 kW, pro svářečky, el. start, HERON (28.04.2024 - 21:37)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Elektrocentrála benzínová 15 HP / 7,0 kW, pro svářečky, el. start, HERON

Elektrocentrála benzínová 15 HP / 7,0 kW, pro svařování, elektrický start, HERON

Benzínová elektrocentrála najde díky silnému motoru využití ve stavebnictví, při montážích, v mobilních servisních střediskách, poslouží i jako jako alternativní zdroj proudu v dílně a v přírodě.

Elektrocentrála je vybavena jednotkou AVR, která vyrovnává výstupní napětí, a je možné ji použít  pro napájení spotřebičů s elektronikou - za předpokladu, že dodržíte správný postup používání. V závislosti na zatížení zvládne elektrocentrála až 13 hodin nepřetržitého provozu. Digitální multifunkční měřič umístěný na viditelném místě zobrazuje voltmetr, frekvenci a aktuální motohodiny. Praktické madlo a kolečka usnadňují manipulaci s elektrocentrálou.

K elektrocentrále lze připojit svařovací invertory do max. příkonu 5,0 kW / 230 V a také další svařovací agregáty do max. příkonu 5,5 kW / 230 V.  Krytá jednofázová zásuvka 230 V / 32 A dovoluje napájet spotřebiče s max. příkonem 6,3 kW.

Elektrický start elektrocentrály je zajištěn pomocí AGM gelové baterie s dlouhou životností, která je dobíjená chodem elektrocentrály

Elektrocentrála je dodávaná včetně následujícího příslušenství: kabel, svěrky k 12V zásuvce, klíč na svíčku.

Nejste-li si jistí s výběrem elektrocentrály, může Vám pomoci online průvodce výběrem elektrocentrály.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Elektrocentrála benzínová 15 HP / 7,0 kW, pro svářečky, el. start, HERON naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!