www.ferospoj.cz :: Elektrocentrála benzínová 15 HP / 6,8 kW, el. start, HERON (30.04.2024 - 14:34)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Elektrocentrála benzínová 15 HP / 6,8 kW, el. start, HERON

Elektrocentrála benzínová 15 HP / 6,8 kW, el. start, HERON

Benzínová elektrocentrála najde díky silnému motoru a třífázovému alternátoru své využití v místech, kde potřebujete buď silný třífázový zdroj, nebo dva jednofázové zdroje s vysokým příkonem. Díky tomu je tato elektrocentrála vhodná i pro náročné provozy nebo mobilní servisní střediska.

Elektrocentrála je vybavena jednotkou AVR, která vyrovnává výstupní napětí, a je možné ji použít  pro napájení jemných elektronických přístrojů - za předpokladu, že dodržíte správný postup používání. V závislosti na zatížení zvládne elektrocentrála až 13 hodin nepřetržitého provozu. Digitální multifunkční měřič umístěný na viditelném místě ukazuje voltmetr, frekvenci a aktuální motohodiny.

K elektrocentrále lze připojit svařovací agregáty, které jsou napájené napětím 400 V do maximálního příkonu 5 kW / 400 V a 3 kW / 230 V. Samostatně jištěný 230V napájecí okruh na 26,1 A vám umožní napájet 2 zařízení či spotřebiče s vysokým příkonem.

Podvozek a praktické madlo usnadňují manipulaci s elektrocentrálou.

Díky elektrickému startu zapnete a vypnete elektrocentrálu stiskem tlačítka jedním prstem. Elektrický start zajišťuje AGM bezúdržbová baterie s dlouhou životností, která je dobíjená chodem elektrocentrály. Pro zpříjemnění práce poblíž zařízení je elektrocentrálna vybavena novým typem výfuku s nižší hlučností a příjemnějším zvukem.

Elektrocentrála je dodávaná včetně následujícího příslušenství: kabel, svěrky k 12V zásuvce, klíč na svíčku

Nejste-li si jistí s výběrem elektrocentrály, může Vám pomoci online průvodce výběrem elektrocentrály.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Elektrocentrála benzínová 15 HP / 6,8 kW, el. start, HERON naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!