www.ferospoj.cz :: Elektrický vláček BRIO, různé druhy (28.03.2024 - 09:31)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Elektrický vláček BRIO, různé druhy

Designové elektrické vláčky umožňují malým stavitelům a stavitelkám doplnit a zmodernizovat vláčkodráhu od výrobce BRIO. Vybírat můžete z dvou variant - na dálkové ovládání či dobíjecí. Obě sady obsahují lokomotivu, magnetem napojený vagón a postavu pasažéra či strojvedoucího. Na střeše lokomotivy jsou umístěna tlačítka, kterými je možné vláček řídit. Vhodné pro děti od 3 let.

Švédská značka BRIO byla první na světě, která začala vyrábět dřevěné vláčkodráhy. Tradice vysoké kvality a precizní výroby přetrvává už více než 130 let. Tyto hračky pomáhají dětem rozvíjet jemnou motoriku i manuální zručnost a učí je trpělivosti a kreativitě. Díky kvalitnímu materiálu si můžete být jisti, že si s vláčkodráhou budou později moci hrát i mladší sourozenci. 

Fungování obou variant vláčků si můžete prohlédnout na videích:

Prodej elektrických vláčků BRIO je realizován po jednotlivých sadách. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Elektrický vláček BRIO, různé druhy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!