www.ferospoj.cz :: Elektrický trajekt (baterie 2xLR, 1,5V součástí) (07.05.2024 - 08:02)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Elektrický trajekt (baterie 2xLR, 1,5V součástí)

Trajekt k vláčkodráhám se světelnými a zvukovými efekty. Set obsahuje dvě speciální koleje a samotný trajekt se svítícími pozičními světly a sirénou. Příď a záď trajektu jsou sklopné, aby vlak mohl vjet dovnitř trajektu. Díky tomuto trajektu bude vaše vláčkodráha ještě rozmanitější. 

Brio je švédská firma, která je na trhu již od roku 1884. Z rodinného podniku se stala globální společnost s pobočkami po celém světě. Řadí se tak mezi nejznámější výrobce dřevěných hraček především vláčkodrah. Brio krom dřeva používá k výrobě i kov a plast. Klade důraz na nejvyšší kvalitu materiálu. Všechny hračky jsou navrženy tak, aby rozvíjeli své schopnosti. Mezi nejoblíbenější hračky se řadí vláčky, které mají čistý a jednoduchý design a jsou vyráběny z pevného bukového dřeva.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Elektrický trajekt (baterie 2xLR, 1,5V součástí) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!