www.ferospoj.cz :: Elektrická lokomotiva zelená, baterie AA není součástí (07.05.2024 - 20:22)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Elektrická lokomotiva zelená, baterie AA není součástí

Moderní elektrická lokomotiva s magnetickým závěsem. Zelená mašinka s červenými koly je milou hračkou do malé ručičky jejího strojvůdce. Kluci si mohou mašinku zapnout, bude jezdit na baterie jak dopředu tak dozadu a také svítit. Je kompatibilní s dřevěnými dráhami Brio.

 Přednosti:

  • trénuje jemnou motoriku
  • rozvíjí představivost

 

Brio je švédská firma, která je na trhu již od roku 1884. Z rodinného podniku se stala globální společnost s pobočkami po celém světě. Řadí se tak mezi nejznámější výrobce dřevěných hraček především vláčkodrah. Brio krom dřeva používá k výrobě i kov a plast. Klade důraz na nejvyšší kvalitu materiálu. Všechny hračky jsou navrženy tak, aby rozvíjeli své schopnosti. Mezi nejoblíbenější hračky se řadí vláčky, které mají čistý a jednoduchý design a jsou vyráběny z pevného bukového dřeva.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Elektrická lokomotiva zelená, baterie AA není součástí naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!