www.ferospoj.cz :: El. lokomotiva nabíjecí přes mini USB kabel (07.05.2024 - 17:32)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

El. lokomotiva nabíjecí přes mini USB kabel

Elektrická lokomotiva v černé barvě je velice elegantní a ideálně doplní každou dřevěnou vláčkodráhu. Lze ji nabíjet přes mini USB. Vyrobeno z kvalitního a odolného materiálu.

Elektrická lokomotiva od Bria po posunutí přepínače na střeše jede vpřed nebo vzad a na cestu svítí. Lokomotivu nabijete stejně jako Váš mobilní telefon nebo tablet prostřednictvím mini USB kabelu, který je součástí balení. Mašinky, vagony a jiné příslušenství značky BRIO je kompatibilní s vláčkodrahami Woody, Maxim, Bino a Héros.

Brio je švédská firma, která je na trhu již od roku 1884. Z rodinného podniku se stala globální společnost s pobočkami po celém světě. Řadí se tak mezi nejznámější výrobce dřevěných hraček především vláčkodrah. Brio krom dřeva používá k výrobě i kov a plast. Klade důraz na nejvyšší kvalitu materiálu. Všechny hračky jsou navrženy tak, aby rozvíjeli své schopnosti. Mezi nejoblíbenější hračky se řadí vláčky, které mají čistý a jednoduchý design a jsou vyráběny z pevného bukového dřeva.

Doplňte dětem jejich vláčkodráhu o novou mašinku! 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu El. lokomotiva nabíjecí přes mini USB kabel naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!