www.ferospoj.cz :: ECO BABY - Kousátko kroužek (07.05.2024 - 12:56)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

ECO BABY - Kousátko kroužek

HAPE ECO BABY – Kousátko kroužek je vyrobeno z kvalitního a bezpečného materiálu na bázi rýže. Tvar kousátka je speciálně vytvořen pro snadné uchopení a držení malými prsty. Kousátko přinese dítěti úlevu, když mu začnou růst zoubky.

Kousátka pro děti nejsou jen skvělou hračkou, která je zabaví a ukojí jejich vizuální, hmatovou a často díky chrastítku i sluchovou zvědavost. Pomáhají masírovat dásně a ulevují jim při růstu prvních zoubků. Kousátka motivují děti k pozdějším používání zubních kartáčků.

Hape je německá značka založena v roce 1986. Její největší předností je inovativní design, pečlivá kvalita a ekologická šetrnost k životnímu prostředí. Všechny hračky HAPE splňují nejpřísnější mezinárodní standardy pro kvalitu a bezpečnost, a proto společnost provádí přísné kontroly již během vývoje produktů. Používá barvy na bázi vody. Barvy jsou tak netoxické a pro děti nezávadné. Hračky jsou určeny především pro menší děti.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu ECO BABY - Kousátko kroužek naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!