www.ferospoj.cz :: ECO BABY - Chrastítko prstýnek (07.05.2024 - 15:51)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

ECO BABY - Chrastítko prstýnek

HAPE ECO BABY – Chrastítko prstýnek je vyrobeno z kvalitního a bezpečného materiálu na bázi rýže. Tvar chrastítka je speciálně vytvořen pro snadné uchopení a držení malými prsty.

Příjemné pastelové barvy, usměvavá tvářička, měkká kousací část - takové je rýžové chrastítko, které je navíc přizpůsobeno na úchop dětské ručky. Je vyrobeno z přírodního materiálu na bázi japonské rýže, které je bez toxinů a chemických příměsí, a tak je naprosto bezpečné i pro nejmenší dětičky. Hra s chrastítkem u dítěte podporuje rozvoj jemné dětské motoriky, úchopu, koordinace oko-ruka, hmatového i audiovizuálního vnímání, později i logického myšlení. Kroužek na kousání zas pomůže ulevit při bolavých rostoucích zoubcích. Hračka je vhodná pro děti od narození. Design a barvy potěší stejně chlapců jako i dívky.

Hape je německá značka založena v roce 1986. Její největší předností je inovativní design, pečlivá kvalita a ekologická šetrnost k životnímu prostředí. Všechny hračky HAPE splňují nejpřísnější mezinárodní standardy pro kvalitu a bezpečnost, a proto společnost provádí přísné kontroly již během vývoje produktů. Používá barvy na bázi vody. Barvy jsou tak netoxické a pro děti nezávadné. Hračky jsou určeny především pro menší děti.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu ECO BABY - Chrastítko prstýnek naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!