www.ferospoj.cz :: Dveře dodatečné pro obloukový skleník LanitPlast LUCIUS (05.05.2024 - 02:18)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dveře dodatečné pro obloukový skleník LanitPlast LUCIUS

Dveře pro obloukový skleník LUCIUS

Dodatečné dveře ke skleníku LUCIUS mají rozměry 1000 x 1000 mm. Konstrukce dveří je vyrobená z ocelových profilů, které jsou žárově pozinkovány (tato povrchová úprava slouží jako ochrana proti korozi). Profily mají sílu 1 mm a šířku 56 mm, použitá ocel pochází od společnosti United States Steel.

Dveře se instalují na zadní čelo skleníku, přímo pod ventilační okno. Pevně zabudovaný polykarbonát pod oknem stačí namontovat na pohyblivé křídlo dveří a tím z ventilačního okna uděláte dvoukřídlé dveře, které skleník zprůchodní.

Dodatečné dveře ke skleníku doporučujeme zakoupit a instalovat současně s novým skleníkem. Při stavbě nového skleníku bude mít polykarbonát správný přesah přes hranu dveří. Při dodatečné montáži dveří do skleníku, který je již postaven, může z důvodu již oříznutých polykarbonátových desek na zadní straně skleníku, docházet k netěsnostem mezi křídlem a rámem dveří.

Při montáží postupujde vždy podle dodaného montážního návodu.

Podívejte se na kompletní nabídku příslušenství ke skleníkům, abyste si k vašemu skleníku pořídili vše, co je potřeba.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dveře dodatečné pro obloukový skleník LanitPlast LUCIUS naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!