www.ferospoj.cz :: Držáky garážové GOLIAT, konzole s háky, základní sestava (9dílů) (29.03.2024 - 16:17)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Držáky garážové GOLIAT, konzole s háky, základní sestava (9dílů)

Goliat Systém - základní sestava (9dílů) je konzolový systém s držáky na nářadí, který se velmi dobře hodí do každé dílny či garáže. Variabilně si jej přizpůsobíte dle Vaší dispozice. K dispozici je několik základních držáků, s jejichž pomocí zavěsíte jakékoliv nářadí, hadice, prodlužovací kabely a jiné dílenské a v garáži skladované předměty.

Součástí sestavy jsou dvě 620 mm dlouhé kovové lišty v černém laku, které jsou prolisované tak, aby jste hák na lištu pouze jednoduše "nacvakli" či jej stejným způsobem z lišty vyjmuli. S pomocí plastové spojovací lišty se dají konzole napojovat na sebe (viz. obrázek výše). Jednotlivé držáky jsou vyrobeny tak, aby únosnost byla minimálně 20 kg.

V základní sestavě je 5 různých držáků, 2 hlavní lišty, spojka lišt a krytky z pravé a levé strany(viz. obrázek č.2 v technickém popisu). Na další produktové kartě si můžete dokoupit další jednotlivé konzoly či držáky a systém tak rozšířit přesně dle Vaší potřeby.

                   spojka lišt                                           boční krytka lišty

spojování konzolí

plastová krytka

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Držáky garážové GOLIAT, konzole s háky, základní sestava (9dílů) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!