www.ferospoj.cz :: Držák na brusnou mřížku, EXTOL CRAFT (28.04.2024 - 19:40)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Držák na brusnou mřížku, EXTOL CRAFT

Držák na brusnou mřížku, EXTOL CRAFT

Hladítko na brusnou mřížku je určen pro uchycení brusné mřížky na sádrokartony při broušení spár. Dobře se drží v ruce, proto je držák vhodný i pro dlouhodobou práci. Výměnný mechanizmus umožňuje rychlou a snadnou výměnu zanesené brusné mřížky za novou.

Značka EXTOL CRAFT najde využití v každé domácí dílně. V naší nabídce nalezete také spoustu ručního nářadí této značky, kterým si můžete Vaši dílnu vybavit.

Prodej držáků na brusnou mřížku je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Držák na brusnou mřížku, EXTOL CRAFT naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!