www.ferospoj.cz :: Držák malířského válečku, SPOKAR (30.04.2024 - 14:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Držák malířského válečku, SPOKAR

Držák malířského válečku, SPOKAR

Tyto držáky z plastu a kovu jsou určeny pro miniválečky široké 50 - 70 mm - délka držadla 19 cm. Ale také pro miniválečky a midiválečky široké 100 - 150 mm - délka držadla 27 - 55 cm, záleží na Vámi zvolenou variantu. Držák lze nasadit na kužel teleskopických holí. Ergonomická plastová rukojeť dobře sedí v dlani, což zvyšuje komfort při práci. Dále u nás naleznete různé malířské potřeby a nespočet dalšího ručního nářadí, které se Vám může hodit.

Prodej držáků malířského válečku, SPOKAR je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Držák malířského válečku, SPOKAR naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!