www.ferospoj.cz :: Dřevěné kostky (07.05.2024 - 19:19)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dřevěné kostky

Dřevěné kostky s potiskem pro batolata obsahují otočné kuličky a nalepené bezpečnostní zrcátko, které je u takto starých dětí velmi oblíbeným prvkem.

Všechny malé děti milují dřevěné kostky. Ať už se jedná o dřevěné obrázkové kostky nebo stavebnice z dřevěných kostek, dokáží u nich strávit hodiny. Stavebnice obsahují kostky různých tvarů a barev, z nichž děti mohou postavit vše, co si dokáží představit. Kostky v přírodní barvě, jejich neurčitostí ještě více podnítíte dětskou fantazii. Ty s obrázky rozvíjejí jemnou motoriku, představivost, kreativitu, zlepšují pohybovou koordinaci a pozorovací schopnosti.  Všechny dřevěné kostky jsou naprosto bezpečné a zdravotně nezávadné. Splňují evropské normy.

Výrobky značky Niny spadají pod českou společnost Olymptoty. Výrobky vznikají ve spolupráci s Britou Hurter, což je osobitá a uznávaná německá designérka. Hračky Niny se zaměřují především na naše nejmenší a to již od jejich narození - věk 0+. Kvalita a bezpečnost použivých materiálů je samozřejmostí.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dřevěné kostky naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!