www.ferospoj.cz :: Dominová dráha Robot (08.05.2024 - 03:28)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dominová dráha Robot

Dominová dráha robot je dřevěná nadčasová hračka od výrobce Hape. Vytvořte si zábavnou cestu z domina. Využijte všechny doplňky na vytvoření pestré dráhy. Poté stačí strčit do jednoho dílku a sledovat, jak se vše postupně položí. Neplatí zde žádná pravidla, domino nelze postavit dobře nebo špatně. Proto děti hra baví, je to prostor pro jejich fantazii a představivost. Hračka rozvíjí jemné motorické dovednosti, podporuje obratnost a koordinaci rukou a očí. Vyrobeno z kvalitního a odolného materiálu.

Hape je německá značka založena v roce 1986. Její největší předností je inovativní design, pečlivá kvalita a ekologická šetrnost k životnímu prostředí. Všechny hračky HAPE splňují nejpřísnější mezinárodní standardy pro kvalitu a bezpečnost, a proto společnost provádí přísné kontroly již během vývoje produktů. Používá barvy na bázi vody. Barvy jsou tak netoxické a pro děti nezávadné. Hračky jsou určeny především pro menší děti.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dominová dráha Robot naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!