www.ferospoj.cz :: Domek zahradní plechový, se střešním oknem, GLOBEL (25.04.2024 - 15:50)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Domek zahradní plechový, se střešním oknem, GLOBEL

Zahradní plechový domek se střešním oknem GLOBEL

Zahradní domek nejvyšší kvality pro zákazníky, kteří ocení robustní konstrukci a vysokou úroveň dílenského zpracování. Méně obvyklý tmavě šedý nebo kovově stříbrný design doplňují výjimečnou pozici těchto domků na světovém trhu. Domky GLOBEL jsou navíc jako jediné na českém trhu kompletně vyrobené ze žárově pozinkovaného plechu. Jedná se o klasickou technologii zinkování nejvyšší kvality, kdy je ocelový plech na krátkou chvíli ponořen do vany z roztaveným zinkem, který pak v tenké vrstvě zůstane na povrchu oceli a chrání ji tak před korozí. Jde o mnohem kvalitnější metodu než obvykle používané elektrolytické zinkování. Díky pevnému střešnímu oknu je střecha prosvětlena a do domku proniká dostatek denního světla. Domek můžete využít k uskladnění zahrádkářských, sportovních, bazénových, grilovacích, campingových, motoristických a dalších potřeb.

Konstrukce:

Domek má standardně zesílenou stěnu síly 0,3 mm a nosnou kostru mají vyrobenou z uzavřených ocelových trubek (běžné domky na českém a slovenském trhu mívají nosnou kostru pouze z tenkostěnné profilované ocelové lišty). Tím je zajištěna maximální odolnost a stabilita celého domku. Potvrzením použití silných ocelových plechů a masivní nosné konstrukce je i relativně vyšší hmotnost domku ve srovnání s rozměrově shodnou konkurencí. Domky GLOBEL mají hmotnost o cca 20% větší. Záruka 10 let na prorezivění konstrukce.

Střecha:

Jedinečná prosvětlená střecha s pevně zabudovaným střešním oknem. Okno je vyrobeno tak, že jeden plechový díl střechy je nahrazen rozměrově shodným dílem ze sklolaminátu. Díky prosvětlení střechy je v domku dostatek světla.

prosvětlení střechy střešním oknem

Montáž:

Montážní návod ke stažení naleznete ZDE.

Montáž domku je nutno provádět na rovném podkladu na dlážděnou nebo betonovou terasu, popřípadě na předpřipravený povrch, jakým je například dřevěná podlaha, deska atd. Pokud máte v úmyslu stavbu zděné nebo betonové podezdívky, tak ji stavte až po zakoupení domku a jeho přesném zaměření. Uváděné rozměry domku jsou max. vnější rozměry domku (resp. půdorys střechy) a nemohou být použity pro vyměření a stavbu podezdívky. Doporučujeme domek zajistit před větrem kotvící sadou do betonu, nebo do země.

TIP: Pokud máte radši přírodní materiály, podívejte se na naši nabídku dřevěných zahradních domků

Prodej zahradních plechových domků je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Domek zahradní plechový, se střešním oknem, GLOBEL naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!