www.ferospoj.cz :: Domek zahradní plechový WANDHAUS (18.05.2024 - 22:37)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Domek zahradní plechový WANDHAUS

Domek zahradní plechový WANDHAUS

Plechový zahradní domek WANDHAUS nabízí ideální řešení pro uložení zahradních potřeb a zahradní techniky, sportovního vybavení či bazénů a bazénových doplňků v období jejich nepoužívání.

Konstrukce zahradního domku je tvořena profilovaným pozinkovaným plechem silným 0,22-0,35 mm, který je vysoce odolný a zaručuje opravdu dlouhou životnost. Konstrukce domku a střecha jsou pozinkované, stěny jsou elektrolyticky zinkované. Lakované části domku jsou navíc pokryty kvalitní barvou v odstínu antracit, která je nejen estetická na pohled, ale dodává také domku ochranu před povětrnostními vlivy. Zahradní domek je vybaven ventilační mřížkou, která slouží k tomu, aby bylo zaijštěno odvětrávání a cirkulace vzduchu.

Pultová střecha umožňuje efektivní odvod dešťové vody. Čelní vnitřní posuvné dveře jsou dvoukřídlé, takže do domku můžete pohodlně uskladnit i větší nářadí či zahradní techniku nebo do něj zajet zahradním kolečkem.

Zahradní domek je dodáván bez podlahy a v rozloženém stavu, montáž domku doporučujeme provádět ve 2 osobách - zabere vám to přibližně jeden den. Plánujete-li zahradní domek postavit na betonovou či zděnou podezdívku, doporučujeme tuto podezdívku postavit až po zakoupení a přeměření výrobku. Uvedené rozměry jsou vnější rozměry (půdorys střechy) a neslouží pro vyměřování základů.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Domek zahradní plechový WANDHAUS naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!