www.ferospoj.cz :: Domek zahradní plechový, ARROW WOODRIDGE (28.03.2024 - 21:31)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Domek zahradní plechový, ARROW WOODRIDGE

Zahradní plechový domek ARROW WOODRIDGE je skvělý doplněk na každou zahradu k uskladnění zahrádkářských, sportovních, bazénových, grilovacích, campingových či motoristických potřeb. Domek je vyroben z pozinkovaného profilovaného plechu a disponuje vysokou pevností. Střecha a části podlahové konstrukce jsou žárově pozinkovany, stěny a zbytek konstrukce prošly elektrolytickým zinkováním. Všechny nalakované díly jsou opatřeny kvalitní polyesterovou barvou.

Montáž:

Montážní návody jednotlivých variant naleznete v dokumentech ke stažení vedle fotogalerie.

Před montáží je třeba vybrat vhodné místo pro umístění domku. Nejvhodnější je rovný a dobře odvodněný podklad. Domek musí být ukotven k zemi, aby bylo zabráněno případnému
poškození větrem. Základna je nezbytná pro sestavení rovného domku, pokud ho neplánujete umístit na betonovou desku. Kotvící materiál a základna nejsou součástí základního balení domku. Podlahový rám se ukotvuje až po postavení domku pomocí kotevní sady.

Vytvoření základů pro domek:

  • zpevněný podklad - písek, štěrk
  • dřevěná deska
  • betonová deska

Co budete k montáži potřebovat:

K domku je možné dokoupit:

Pokud máte radši přírodní materiály, podívejte se na naší nabídku dřevěných zahradních domků.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Domek zahradní plechový, ARROW WOODRIDGE naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!