www.ferospoj.cz :: Domek zahradní plastový VERDAL (19.05.2024 - 00:01)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Domek zahradní plastový VERDAL

Domek zahradní plastový VERDAL

Plastový zahradní domek VERDAL nabízí ideální řešení pro uložení zahradních potřeb a zahradní techniky, sportovního vybavení či bazénů a bazénových doplňků v období jejich nepoužívání. Výhodou zahradního domku je moderní design a snadná údržba - domek je prakticky bezúdržbový.

Zahradní domek je vyroben z dutinkového polypropylenu, který je silný 12 mm a obsahuje UV filtr, díky kterému domek na slunci nezkřehne a zachová si svou barvu (nežloutne). Díky použitému materiálu je domek lehký (snadno jej přenesete na jiné místo), je vysoce odolný a má vysokou teplotní stabilitu. Další výhodou materiálu je trvalá odolnost vůči korozi bez nutnosti natírání ochrannou barvou. V porovnání s kovovými zahradními domky je uvnitř tohoto domku omezená kondenzace vody.

Domek je opatřen jednokřídlými vstupními dveřmi a ventilační mřížkou, která slouží k tomu, aby bylo zaijštěno odvětrávání a cirkulace vzduchu. Prostup světla dovnitř do domku je zajištěn pomocí bočního okna.

Zahradní domek je dodáván v rozloženém stavu, montáže se nemusíte obávat, zvládnete ji ve 2-3 osobách. Jednotlivé díly domku se jednoduše zasunou do spojovacího H profilu a zajistí se šroubem.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Domek zahradní plastový VERDAL naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!